Докараха изкуствен сняг за снимките на „Съдилището“

 

Васил Василев – Зуека и Ованес Торосян се включиха в снимките

 

 

На снимачната площадка в с. Ягодина по повод проекта „Съдилището”, се присъединиха Васил Василев – Зуека и Ованес Торосян.

 

 

Господарят на ефира пристигна късно вечерта, заради натоварената му програма, изпълнена с ангажименти в телевизията и участия в няколко постановки. Въпреки това, той стъпи на снимачния терен в 6ч. сутринта и с присъщото си чувство за хумор, разказвайки различни забавни истории на екипа, създаде весела атмосфера сред тежките студове и поредните трудни локации на връх Свети Илия.

 

 

 

 

Във филма на Командарев, Зуека играе ролята на Рамадан, който е пръв помощник на Капитана (Мики Манойлович) в прекарването на бежанци зад граница. Ованес Торосян пък  играе ролята на Васко, сина на Митьо (Асен Блатечки). „Дъжът или студеното време не са проблем. По-трудното е, през цялото време да внимаваш къде стъпваш, докато играеш” сподели звездата от „Тилт” и „Аве”.

 

 

На Мики Манойлович му се наложи да простреля германско момиче. Това е част от сюжета на „Съдилището”, където известният сръбски актьор играе ролята на Капитана – военен, който се е отрекъл от службата и е поел по тъмните пътища на трафик с бежанци.

 

 

Чети и: "007 Координати: Скайфол" чупи касите

 

 

На връх Свети Илия прогърмяха изстрели, а след това паднаха и телата на убитите на височина над 1500 м. Бездната беше заснета от обезопасени оператори, които се движеха по ръба на рампата „Орлово око”. Талантът на Манойлович, професионализмът на екипа, и най-вече силният сценарий вдъхнаха живот на сцената и впечатлиха с достоверност. Актьорският състав беше следван неотлъчно от алпинисти, които се грижеха за тяхната безопасност, част от сцените изискваха намесата и на каскадьори.

 

 

След село Ягодина и екипът ще се отправи към следваща локация.

 

 

 

 

Последните дни времето беше благосклонно, след поройните валежи и ниски градуси. Слънчевите дни, обаче създадоха нов проблем. Командарев и неговите колеги се нуждаеха от мрачно и мъгливо време. „Наложи се да поръчаме машини за сняг, които не бяха предвидени. Разчитахме, че самата атмосфера по това време на годината ще създава усещане за студ”, коментира Стефан Командарев. Така, въпреки силното слънце и последните ясни дни, с известно количество изкуствен сняг, успяха да създадат зимна картина. От продукцията изрично заявиха, че снегът представлява бързо разграждаща се материя, която няма да се отрази на природните условия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV