Нов любовен триъгълник "Революция Z"

 

Очакват ни още отчаяни действия и мръсни игри - утре вечер в 21:00 часа в по bTV

 

 

В третия епизод на „Революция Z” - утре вечер от 21:00 часа, репетициите на Боби, Тино и Филип ще бъдат прекъснати от неочакван гост в дома на дядо Съби (в ролята Петър Цанков). Това ще ги принуди да потърсят помещение, в което да развихрят рок таланта си, но какво предлага пазарът на недвижими имоти, ще успеят ли музикалните мечтатели да открият перфектното място и на какво е способен Филип, за да изпълни задачата?

 

 

Авантюризмът на една учителка отново ще постави Савов (Юлиан Вергов) в епицентъра на пъкления план на Цеков (Георги Кадурин) и той ще трябва, макар и неохотно, да приеме поста на класен ръководител. На всичкото отгоре физикът ще се окаже и в средата на любовен триъгълник … Как ще го възприемат майките на първата родителска среща, какви обвинения ще бъдат повдигнати и какви тайни ще излязат наяве, зрителите на bTV ще видят утре вечер от 21:00 часа в „Революция Z”.

 

 

 

 

Учениците от поверения на Савов клас бързо се съгласяват с поставените от учителя условия. Това създава среда на взаимно доверие и готовност да се защитят срещу общия враг – злия Цеков. Но неприятен училищен инцидент поставя Ани в много неудобна ситуация. Учителят по физика я спасява от директорско наказание, но в замяна тя ще трябва да му организира среща с баща си. Дали това няма да влоши още повече положението на момичето?

 

 

Боби ще предприеме отчаяни мерки, за да спечели вниманието на Ани. Действията му, обаче, ще се окажат по-интересни за органите на реда. За да спаси приятеля си, Тино ще рискува много – както доверието на майка си Мария (Людмила Сланева), така и неприкосновеността на личното си пространство.

 

 

Чети и: Нецензуриран трейлър на “Maniac”

 

 

Ще станем свидетели на срещата на Тино и Лили (Яна Абрашева) с приятеля на майка си – Пепи (в ролята Китодар Тодоров). Макар и изоставяна няколкократно, тя е готова да прости. Но разчита и децата й да приемат нейния избор, а дали и те са склонни да забравят?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV