"Аз, проклетникът" 2 ще е още по- щур

 

Ще се появяват и няколко нови извънредно забавни герои

 

 

Симпатичните жълти слуги от хитовата анимация "Аз, проклетникът" се завръщат на голям екран, за да донесат на кино зрителите още по-голяма доза смях и лудо забавление в 3D формат. След грандиозния успех на първия филм, който се нареди сред десетте най-успешни анимационни продукции в САЩ за всички времена, екипът на лентата се заема с ново анимационно предизвикателство.

 

 

Световният блокбастър на Universal Pictures и Illumination Entertainment Аз, проклетникът спечели зрителите през 2010 година и генерира приходи от 540 милиона щатски долара.

 

 

 

 

През лятото на 2013 година се пригответе за още лудории на малките слуги от "Аз, проклетникът 2. Продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип се впускат в напълно ново комедийно анимационно приключение, в което се завръщат Гру (озвучен на български от Стоян Алексиев), момичетата и невероятно щурите слуги. На големия екран ще се появяват и няколко нови извънредно забавни героя.

 

 

След като преди няколко месеца излезе музикален трейлър към "Аз, проклетникът 2", вече е налице и втори трейлър, който загатва с какви лудории ще ни забавляват малките слуги от големия екран. Видеото включва различни сцени с участието на хитрите пакостници от първия епизод на анимацията и макар че не издава много за сценария на филма, дава ясно да се разбере, че предстои да изживеем страхотно приключение в 3D формат. Една от сцените подсказва, че в кино залите редом със слугите можем да видим и извънземни, а какво ще последва от това... ще видим през лятото на 2013-та.

 

 

 

 

Чети и: Финалът на „Х милионер търси съпруга” ще е в събота

 

 

Гласът на Стив Карел („40-годишен девственик“) отново  ще е част от образа на симпатичния злодей Гру. Към бандата озвучаващи актьори се присъединява и Ал Пачино („Кръстникът“). И този път зад кино клапата застават режисьорите от първата част на филма Пиер Кофин и Крис Ренод, които обещават още по-забавни сцени и нелепи ситуации в компанията на жълтите герои, превърнали се в запазена марка на лентата.

 

 

Премиерата на "Аз, проклетникът 2" в кината у нас ще бъде на 05 юли 2013

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV