Предложение за брак в „Национална лотария“

 

Студентка от Айтос ще мине шофьорски курс, за да кара новата си кола

 

 

Примамливи награди и силни емоции, а дори и предложение за брак от ефира на Нова ТВ, бяха част от поредния епизод на играта „Национална лотария“ тази събота.  Деветимата участници в студиото грабнаха над 54 хил. лева от наградния фонд на играта, а един от тях  се сдоби с чисто нов автомобил.

 

 

Играта за возилото беше повече от оспорвана. Бъдещият баща Николай Рачев от село Богдан стискаше палци да спечели колата, за да може да прибере у дома с нея бременната си съпруга от болницата.

 

 

„Нямам търпение да спечеля колата и да отида при жена си. Очакваме син да ни се роди всеки момент и ще е двойна радост за нас, ако спечеля днес“, сподели на водещия той. Накрая обаче автомобилът отиде при щастливката Антония Дучева от Айтос. Двадесет годишната студентка по детска педагогика не можеше да повярва на случващото се от вълнение, дори и  когато получи ключовете от Захари Бахаров.

 

 

Втората игра „Сейфове“ по-късно донесе предложение за брак от ефира на Нова ТВ, което направи в ефир Иван Такев. Участникът толкова се развълнува от сумата от 5 000 лева, която спечели, че спонтанно реши да предложи на дългогодишната си приятелка Кристина. Романтичната изненада толкова трогна всички в студиото, че за другия участник в играта Александър Тошков спечелените 6250 лева бяха само допълнение към силните емоциите.

 

 

Чети и: Тодор Славков с две булки

 

 

Символът „Mega Jackpot”  в третата игра се оказа на билета на Слави Жечев от Бургас. Пенсионираният служител на АЕЦ „Козлодуй“ беше подкрепян през цялата си игра от съпругата му в студиото. След като спечели 20 хил. лева той спря играта си и си тръгна от студиото под бурните аплодисментите на публиката.

 

 

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 час по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV