Коцев е заплашен от затвор в САЩ

 

Оля не знае как да съобщи на сина си, че е носител на ХИВ

 

 

В епизода на „Седем часа разлика” утре, 13 ноември, от 21:00 часа Пол Станкофф ще запознае Кирил Коцев със своя приятел в специалните служби. На неофициалната среща Джон Смит, както се казва агентът, споделя, че българинът е заплашен от разследване и най-вероятно ще бъде осъден за нерегламентирана търговия по програмата „Петрол срещу храни”. Американците са готови да сключат сделка с Коцев. Предложението обаче няма да бъде отправено веднага.

 

 

Междувременно, в София Таня Стоева все още е притеснена, че Мая се е изнесла. Тя решава да се срещне с Милото, за да обсъдят бъдещето на децата им. Съдийката е на мнение, че младите в никакъв случай не трябва да тръгват по пътя на родителите си. За тази цел е най-добре да заминат извън България. Как ще реагира Милото на това предложение, ще се съгласи ли със своята приятелка или в момента е зает да мисли за своите дела, ще стане ясно в следващия епизод на ”Седем часа разлика”.

 

 

Чети и: Поли Генова и Нед ще радват феновете на „Здрач"

 

 

Оля не знае как да съобщи на сина си новината, че е носител на вируса на ХИВ. Първо тя споделя със сестра си и решава, че няма смисъл да отлага и е по-добре да му съобщи веднага. Как ще реагира Явор и каква тайна крие той, ще стане ясно в епизода утре, 13 ноември, от 21:00 часа по bTV.

 

 

Иванов е ядосан на подхода на Таня и кандидатурата й за Специализирания съд. Той отива в апартамента й, за да говори с нея. Страстта между прокурора и съдийката ще надделее и двамата ще се впуснат в гореща авантюра.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV