Брад Пит ще е последната ни надежда

 

Ще спасява човечеството в апокалиптичния екшън „Z-та световна война”

 

 

Брад Пит, един от най-емблематичните актьори за последните две десетилетия, изпълнява главната роля и едновременно с това влиза в ролята на продуцент на мега продукцията за края на света „Z-та световна война”, чиято премиера е през следващото лято.

 

 

Създаден по едноименния бестселър на Марк Брукс, издаден и у нас, филмът разказва за бивш представител на Обединените нации, на когото е поверена мисията да спаси света от зомби пандемия. В търсене на отговори как да спре унищожителното нашествие, Гари Лейн (Брад Пит) обикаля целия свят, решен да намери начин да спаси не само милиарди непознати, но и собственото си семейство. Под напрежението на тиктакащия часовник и нарастващия ужас по света, мисията на Гари Лейн е да разреши загадка, която е на път да унищожи човечеството.

 

 

 

 

С първия трейлър на „Z-та световна война”, чието действие се развива в наши дни, създателите на филма демонстрират динамично съчетание на реализъм и визуални ефекти в пресъздаването на световна война от нов вид. Героят на Брад Пит е професионалист, чиито разкрития могат да предотвратят надвисналия глобален апокалипсис, но едновременно с това той е и обикновен човек, чиято непрестанна мисъл и грижа са насочени към собственото му семейство.

 

 

Режисьор на филма е Марк Фостър („Спектър на утехата”, „Балът на чудовището”), а екранни партньори на Брад Пит са Матю Фокс („Изгубени”, „Детектив Алекс Крос”), Дейвид Морсе („Зелената линия”), Мирей Енос („Убийството”), Джеймс Бадж Дейл („Пасифик”) и др.

 

 

Чети и: Коцев е заплашен от затвор в САЩ

 

 

С над 600 000 продадени копия, романът „Z-та световна война” на Марк Брукс се задържа 4 седмици в класацията на „Ню Йорк Таймс” за най-продавана книга. У нас той е на книжния пазар от тази пролет благодарение на издателство „Изток-Запад”.

 

 

Официалната световна и българска премиера на „Z-та световна война” е на 21 юни 2013 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV