"Оги 23" ще предизвикат Тино и Боби

 

В училището ще пристигне скандална нова ученичка

 

 

В четвъртък от 21:00 часа в „Революция Z” Цеков ще изненада и колеги, и ученици - този път в позитивен аспект. Строгият директор ще удиви своя колежка със спортния си хъс и ще зарадва своите възпитаници с тържеството по повод 120-тия юбилей на училището, в което ще участва любимата група на младите „Оги 23”.

 

 

Моментната емоционална слабост на Ани ще даде възможност на Боби да се сближи още повече с нея и да й признае, че я харесва. Какво решение ще вземе тя и дали Тино ще се намеси навреме?

 

 

Музикантите ще трябва да се фокусират върху приготовленията за концерта. А има много неща за уреждане – име на групата, плакати, техника… Всичко трябва да е перфектно, за да излязат победители в конкурентния сблъсък с рапърите.

 

 

Междувременно Савов ще открие истинския баща на Ани, а след срещата си с него ще започне да разбира странното поведение на момичето. Неговата визита, обаче, ще предизвика неподозирана реакция в родителя и последствията за Ани няма да закъснеят.

 

 

В училището ще пристигне нова ученичка, която със своя външен вид, семейство и история ще се превърне в сериозен проблем за учителския съвет. По традиция Цеков ще се опита да саботира учителя по физика и ще прехвърли в класа на Савов този тежък случай. А изненадите не закъсняват – още в първия си ден Мира Кадиев (в ролята Мона Недева) успява да обърне училището с краката нагоре. Тя ще предизвика конфликти заради известния си баща - музикален продуцент, ще смути Савов с явен флирт и ще заплете интрига между Боби и Тино. Дали събитията няма да завършат с физически сблъсък?

 

 

Чети и: "Събуди се" вече и в неделя

 

 

Филип ще получи първото си неизвинено отсъствие, а Ани ще изненада Боби с неподозиран талант. Дали четиримата музиканти ще измислят име на групата, ще застанат ли редом до „Оги 23” на сцената или някой ще изгуби най-добрия си приятел и момичето, зрителите ще разберат в четвъртък от 21:00 часа по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV