Коцето изпада в депресия

 

Mама Еми и Сиси го гонят от работа и от дома

 

 

Утре от 20:00 часа в „Домашен арест” Коцето е на път да изгуби всичко, което притежава – рибния магазин, дома си и съпругата си.

 

 

След като мама Еми прави равносметка на доходите си, тя кара Коцето да започне да й плаща наем за рибния магазин. Той естествено е против, защото магазинчето е зестрата на Анастасия. Ситуацията се усложнява, когато Сиси застава на страната на майка си, а на проверка идва екип от ХЕИ. Коцето е принуден да търси начини за по-голяма печалба. Той се опитва да спаси бизнеса си чрез реклама и PR, дори прибягва към измама.

 

 

Коцето и Анастасия намират нов начин на комуникация – пишат си бележки. Причината е, че нямат време един за друг, защото той работи нощни смени. След като ситуацията се нажежава до червено, Коцето обявява, че напуска работа. Последната му работна вечер приключва с обир, а престъпникът се оказва негов и на семейството познат. До какво ще доведе разследването на Коцето, Райчо и Капитана  ще стане ясно в епизода „Властелина на тухлите”, който ще се излъчи на 16 ноември по bTV. 

 

 

Чети и: Пускат хобитските билети на 21 ноември

 

 

Епизодът „Властелина на тухлите” е по идея на Мария Иванова, ученичка в 10-и клас на СОУ „Христо Ясенов” в гр. Етрополе. 15 годишната девойка е третата спечелила в играта на „Домашен арест” за най-добър сценарий.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV