Маги получава парите от откупа

 

Разследването на полицията отвежда Чернев до бащата Радослав в "Къде е Маги?"

 

 

Тази неделя (18 ноември) от 22.30 часа, една майка ще изпита най-голямата болка в живота си, а двама мъже ще наблюдават безпомощни тъгата в очите й. Вяра (София Кузева) и Радослав (Георги Стайков) Табакови ще се разминат на крачка от това да прегърнат дъщеря си Маги, а недоверието на Вяра към съпруга й ще нарастне. Тя ще стигне до там, че ще го „предаде” на полицията и ще насочи разследването към него.

 

 

Чрез съобщения на намерения в кофата телефон, Вяра получава инструкции от похитителя да остави парите за размяна на друго място и да прекъсне връзката си с полицията. Вяра изпълнява нарежданията, а двамата мъже, които се борят за живота и любовта й – Радослав и Андрей изпадат в паника. Всеки решава да я намери по собствен начин. Къде ще се окаже накрая Вяра, дали Маги ще е с нея и кой ще вземе откупа от 2 милиона евро зрителите на bTV ще видят в „Къде е Маги?” тази неделя от 22.30ч.

 

 

Чети и: Ще има нови смърфски приключения!

 

 

След събитията от нощта на „размяната”, разследването по случая Магдалена Табакова се връща на момента преди откупа. Полицията се фокусира на заподозряната по-рано Юлия, но обискът на дома й не води до нови доказателства. И още една тайна ще бъде разкрита. Полицията ще се „сдобие” с още един заподозрян, а Вяра ще има поредната причина да се съмнява в Радослав. Г-жа Табакова случайно намира в портфейла на съпруга си банковата карта на Маги, от която са теглени пари след отвличането й. Какво е обяснението за всичко това, зрителите ще видят в неделя вечер по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV