Менделсон в "Черешката на тортата – ти си звездата"

 

Истинска седмица на любовта очаква участниците следващата седмица

 

 

От първия до последния ден на "Черешката на тортата – ти си звездата", освен богато меню от специалитети, на масата ще прехвърчат любовни искри, а на финала дори ще чуем Менделсон. Кулинарната петорка ще се състои от бивш футболист и настоящ актьор, поп фолк изпълнителка, виолончелист, собственик на ресторант и диджей.

 

 

Седмицата ще бъде открита с мексиканска кухня, специални подаръци и завръзка на любовната история между двама от участниците – домакинът в понеделник и бивш футболист Радослав и поп-фолк изпълнителката Виктория. Във вторник домакин ще бъде именно Виктория – тя ще приготви традиционни специалитети, ще посрещне гостите си  с изпълнение на плейбек, което ще скандализира почти всички. На гостите ще им бъде особено студено, а любовните емоции ще станат още по-сериозни. От поп-фолк в сряда ще преминем към класическа музика – домакин ще бъде виолончелистката и студент в музикалната академия Йоанна. В нейната вечер ще има дуел, арабски специалитети и... първа целувка.

 

 

В четвъртък менюто ще бъде гръцко-италианско. Своите кулинарни и ресторантьорски способности ще доказва собственикът на ресторант Росен. Изненадата му – гледане на кафе, ще даде на гостите много отговори, особено на Виктория и Радослав за бъдещето им като двойка.

 

 

Чети и: Том Круз играе следовател в най-новия си филм

 

 

Менделсон ще чуят участниците в петък, когато домакин ще бъде диджеят Петьо, а специалитетът на вечерта – истинска сватба. Йоанна и Росен ще са кумове, Петьо – ще отговоря за музиката, а Радослав и Виктория ще са младоженците. Масата ще е обсипана с богато сватбено меню, ще има първи сватбен танц, а накрая никой няма да се сеща за плакета, защото всички ще викат „Горчиво”.

 

 

"Черешката на тортата – ти си звездата” – от 19 ноември до 23 ноември, от 17.00 ч. по Нова ТВ

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV