Кошмарите на Милото го застигат

 

Следващият епизод на „Седем часа разлика” е във вторник от 21:00 часа по bTV

 

 

Най-големите кошмари от миналото и настоящето на Милото ще се появят както в сънищата му, така и наяве в следващия епизод на „Седем часа разлика”. Застреляният Къртев, отчуждената майка на Роки, използваната Нина Роси и дългогодишната му приятелка Таня Стоева ще се явят в съня на Михайлов, за да му припомнят за греховете. Мафиотът не е доволен, че съвестта, която години наред отрича, започва да се обажда. Той бързо се досеща, че Таня е говорила със сина му и неочаквана изненада ще завари Роки, когато посещава болната си майка.

 

 

Таня изобщо не е доволна, че няма никаква връзка с Мая. Междувременно обаче дъщеря й е почти готова  с обзавеждането на новото си жилище. Но отношенията й със Слав далеч не са толкова приятелски, колкото изглеждат на повърхността и двамата бързо се поддават на страстта. Неочаквано свидетел на тяхното бурно преживяване става неподозиран човек.

 

 

В Ню Йорк Алеся най-после се завръща с адвоката на Милото. Той настоява веднага да се види с Распутин. Нина Роси е притеснена от тази среща, но няма друг избор.

 

 

Чети и: Здрач: Зазоряване, 1 част

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV