"Национална лотария" изпраща участник в Папуа Нова Гвинея

Поредното издание на играта участниците с големите си награди. Водещият Захари Бахаров раздаде над 40 хил. лева в пари и предметни награди в събота.

 

 

В играта „Щастливата монета“ три дами се състезаваха да открият верните числа, които носят ключовете от чисто новия автомобил в студиото. Софиянката Екатерина Цекова надигра съперничките си Моника Бонева и Ивелина Кръстева, които напуснаха студиото с утешителните награди от 500 лева. „Преди да уцеля печелившото число се помолих на Господ и той ми помогна“, споделя развълнувана от голямата награда щастливката. „Никога не съм печелила  от подобни игри. Но сега още първият билет, който си купих, ме доведе в студиото при Захари Бахаров и имах късмета да спечеля тази прекрасна кола“, добавя Екатерина.

 

 

Във втората игра „Сейфове“ срещу късмета си застанаха отново две дами – Румяна Сестринска и Спаска Манчева. Актрисата в столичен куклен театър Румяна, която се увлича по астрология идва в студиото твърдo убедена, че ще спечели, защото преди участието си е направила хороскоп, който показва победата й. Късметът и звездите й помогнаха и тя си тръгна с 5 000 лева от наградния фонд на играта. Другата дама пък си тръгна за родното Габрово с 4 500 лева по-богата.

 

 

Чети и: Бъдете толерантни на пътя!

 

 

За мегаджакпота на играта се бори Георги Спиридонов. Безработният софиянец дойде в студиото със скромното желание да си тръгне с 500 лева. Очакванията му обаче се оправдаха  повече от десетократно и той спечели 10 хил. лева. „Дойдох сам днес, защото имах усещането, че ще спечеля и не исках някой да ме урочаса“, споделя Георги. „Мисля с парите да замина за Папуа Нова Гвинея, където имам вуйчо, който притежава компания за добив на злато. Отдавна мечтая за това пътуване и сега вече имам възможността да я осъществя“, добавя късметлията.

 

 

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV