Табаков e обвинен за изчезването на дъщеря му

 

Вяра напуска съпруга си в следващите епизоди на "Къде е Маги?"

 

 

Убедена, че мъжът й е виждал Маги след отвличането й, Вяра решава, че е крайно време да се изнесе и да отведе другите си дъщери далече от него. Най-неочаквано тя бива разубедена не от друг, а от Андрей Чернев, с когото Вяра изживя поредица романтични емоции.

 

 

Това, което тя не подозира е, че Чернев има нуджа от нея като „ухо” в къщата и че в крайна сметка той се „отказва” от нея в романтичен план и отново насочва вниманието си към полицай Павлова. В същото време Стоянов иска от Андрей да притисне Табаков и да намери мотив за отвличането, за да могат да го задържат. Андрей обаче изпитва бащинска съпричасност към Радо и вярва, че някой го е натопил.

 

 

Положението на Радослав се влошава и на друг фронт. Сестра му Катя завзема управлението на холдинга в опит да спаси проекта с небостъргача. Тя започва преговори със съпруга си Бранко с надеждата да оправи кашата както в личен, така и в професионален план.

 

 

Чети и: Топ срещи от Висшата лига този уикенд

 

 

Още една лоша изненада очаква Радослав. Полицай Павлова не вярва в невинността му и търсейки мотив, преглежда банковите му извлечения в последните два месеца и намира превод на пари за два билета до Париж. Оказва се, че билетите до Париж са еднопосочни и са на името на Радослав и Магдалена Табакови. Това е достатъчно за прокурор Маринска да започне разследване по обвинение за отвличане срещу Радослав и да нареди обиск на къщата му. Каква ще е реакцията на Радослав и ще загуби ли той доверието на инспектор Чернев?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV