Устата: Николета Лозанова започна от трицифрен хонорар

 

Аз я навих да участва в конкурса за плеймейтки, похвали се рапърът пред „Комисията Павлов”

 

 

Знаете ли, че Николета Лозанова е изгряла от клип на Устата?

 

 

Да, истина е. Плеймейтката се вихри в провокативното му видео „50 на 50”, което излезе през 2004. „Снимахме го месец преди сватбата ми. По време на снимките жена ми влезе и ме завари с три голи до кръста момичета, едно от които беше Николета”, разказа рапърът в шоуто на TV7 „Комисията Павлов”.

 

 

Устата не се притесни да сподели с водещия Митко Павлов всички подробности около този първи голям ангажимент на съпругата на Валери Божинов. „Хонорарът й беше трицифрен. В долната граница. Но тя постъпи много професионално. Хвана си сутринта автобуса от Пловдив, дойде, снима и си тръгна”, спомня си Иван Динев-Устата. Тогава Николета му споделила, че й се иска да участва в конкурса за плеймейтки, а рапърът като истински пророк отсякъл: „Ако идеш, ще спечелиш”.

 

 

Въпреки разкритията на Устата, водещият Митко Павлов успя да запази самообладание и измъкна още една новина от рапъра. След като звездите от холивудската продукция „Непобедимите 2” прекарали доста време в снимки в България, той неочаквано получил писмо. Кореспонденцията била покана от американска филмова компания да използват негова песен с Азис. Първоначално Устата си помислил, че става дума за озвучаване на треторазредна лента. Впоследствие установил, че парчето му ще влезе в саундтрака на филма, който се задържа няколко седмици подред на върха на класациите в САЩ.

 

 

Чети и: Най-дългото хоро в "Черешката на тортата"

 

 

„Беше много весело да слушам Азис, как припява „Къде си ма, парцал?” на фона на Силвестър Сталоун, който се бие с Любо Чука”, изфука се рапърът в „Комисията Павлов”.

 

 

Не пропускайте „Комисията Павлов” всеки делничен ден, 22:00!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV