Джурасик Парк се завръща на 3D

 

Чудовищата оживяват по повод 20-годишнината на филма

 

 

С 20-годишна история зад гърба си, един от най-успешните филми на всички времена се завръща на големия екран в 3D формат, за да направи легендарния свят на динозаврите още по-жив и внушителен.

 

 

"Джурасик Парк 3D" на Стивън Спилбърг излиза в кината с напълно нова визия благодарение на усъвършенстваните технологии за постпродукция. Триизмерната версия на филма ще предложи едно ново, несравнимо по-вълнуващо изживяване пред големия екран с по-ясна,  кристално чиста и по-динамична картина и въздействаща реалистичност.

 

 

 

 

„Юнивърсъл” вече разпространи първия кинотрейлър на "Джурасик Парк 3D", който дава почти физически досег с легендарните бронтозаври, велосираптори и огромния тирантозавър Рекс. В него виждаме отново и героите на Сам Нийл, Лора Дърн, Джеф Голдблум, Самюъл Джаксън и Ричард Атънбъро, направили ги популярни за милиони зрители по света.

 

 

„Джурасик Парк“ излиза през 1993 г. и регистрира приходи от 914 милиона щатски долара в световния бокс офис, което тогава го превръща в най-касовия филм на всички времена.  И днес праисторическото приключение за зрители на всякаква възраст  все още е сред 20-те филма с най-високи приходи в световен мащаб. Филмът впечатлява с революционни за времето си специални ефекти и е отличен с три награди „Оскар“: за най-добри визуални ефекти, най-добри звукови ефекти и най-добър звук.

 

 

 

 

След грандиозния успех на първия филм, „Джурасик Парк“ се превръща в трилогия, която към днешна дата е генерирала приходи от над 2 милиарда щатски долара. Филмите от поредицата са емблематични за киноисторията на ХХ век и са в основата на една от най-успешните вериги от потребителски продукти, която включва видеоигри, аксесоари, атракциони и много други. Приходите от продажбите на тези продукти надхвърлят 3 милиарда щатски долара.

 

 

Чети и: Евелина Колева освободена от TV7

 

 

Скоро ново поколение зрители за първи път ще видят на голям екран тази икона на киното, а отколешните феновете  ще  „влязат” в света, роден от фантазията на Спилбърг, по начин, невъобразим по времето на премиерата на оригиналния филм.

 

 

"Джурасик Парк 3D" e с премиера у нас на 03 май 2013 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV