Физически сблъсък в домовете на Таня Стоева и Милото

 

В Ню Йорк Нина и Алеся се подготвят за срещата с Распутин

 

 

След като Таня и Милото изпуснаха контрола над децата си, конфронтацията с Мая и Роки ще стигне до крайност в следващия епизод на „Седем часа разлика”- този вторник, 27 ноември, от 21:00 часа по bTV.  След като Милото умишлено укрива майката на Роки през целия му живот, натъжен от повторната загуба, момчето напада баща си в отчаян опит да измъкне информация. Потопен в гнева си, синът на Милото изпуска нервите си и този път стига до физическа саморазправа.

 

 

В същото време, Таня посещава Мая и разбира за съжителството й с близнака. Провокирана от държанието на дъщеря си и близките й отношения със Слав, тя ще се опита да я убеди да се върне вкъщи. Каква ще бъде реакцията на момичето и ще се върне ли в дома си?

 

 

Тео се прибира изморен от болницата и единственото му желание е да се усамоти, необезпокояван  в стаята си. Междувременно обаче, родителите му се измъчват от мисълта за болестта. Дали правилното решение е Тео да разбере за възможността да е заразен от Явор със ХИВ или Светлана и мъжът й ще предпочетат отново да замълчат, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика”.

 

 

Чети и: Премиера: Тежка категория

 

 

В Ню Йорк Нина и Алеся се подготвят за срещата с Распутин и адвоката на Милото.  Докато Нина е твърдо решена да продължат с плана си за бързо забогатяване, Алеся има своите колебания и притеснения за разговора им с мафиотите и сигурността за живота им.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV