"По средата" тръгва по bTV

 

Първият сезон на комедийната поредица стартира утре

 

 

Много смях и комични ситуации ще забавляват зрителите на bTV в първия сезон на ситкома „По средата” (The Middle) – от 28 ноември всеки делничен ден от 23:30 часа. Патриша Хийтън, позната на зрителите от хитовия сериал „Всички обичат Реймънд”, ще бъде в главната роля.

 

 

“По средата” разказва за живота на средностатистическо американско семейство, което живее в неголям град в Индиана. Майката - Франсис (Патриша Хийтън) е продавачка на употребявани автомобили. С иронично остроумие и чувство за хумор тя успява да запази семейството си цяло. Нейният съпруг Майк (Нийл Флин) е управител в местна фирма и има стабилно влияние в семейството. Жунглирайки между смени в работата и поръчване на храна за вкъщи, която се консумира пред телевизора, двамата успяват да отгледат трите си деца.

 

 

 

 

Най-големият син Аксел (Чарли МакДърмът) е тийнейджър, на когото му липсва мотивация, добър е в спорта, но не и в академичните науки. Сю (Идън Шер) е ентусиазирана млада дама, която  има проблеми с общуването. Най-малкият в семейството – Брик (Атик Шафър), е интелигентно дете, което обича да чете книги, но е и изключително интровертен.

 

 

Чети и: Lenny Kravitz ще влезе в кожата на Marvin Gaye

 

 

Сериалът „По средата” е в топ 10 според  Total Viewers, достигайки 9,3 милиона зрители през 2009-2010г. Още с първите си епизоди печели признанието на критиците и е номиниран от на първата церемония на Critics' Choice Television Awards за най-добър комедиен сериал през 2009г.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV