"Предай нататък" подава ръка на три семейства с тежки събди

 

2 декември от 20:00 часа по bTV

 

 

Тази събота първите герои, на които екипът на „Предай нататък” по bTV ще подаде ръка, са семейството на малката Илина. Тя страда от епилепсия и тежка форма на шизофренна агресия, придружена от халюцинации. В резултат на това тя често е заплаха за физическото оцеляване на майка си и по-голямата си сестра, с които живее. Майката Ели не се предава и отказва да даде малкото си момиченце в психиатрична клиника, въпреки че лечението на детето в домашни условия е непосилно скъпо. Решение на проблема все пак има и то се намира в клиника в Израел. Какво е необходимо да се направи, за да постъпи Илина там и по какъв начин екипът на „Предай нататък” ще се опита да помогне?

 

 

Водещата Наталия Симеонова и нейните помощници ще подадат ръка на още две семейства в беда. Едното от тях, това на Николай и Юлиана от Пловдив, вече е познато на зрителите на bTV от репортажа на Райна Златкова. Те живеят в крайна нищета, а едно от децата им дори не ходи на градина поради липса на пари. Как са се развили събитията след репортажа за тях и какво Наталия ще „предаде нататък” зрителите ще разберат на 24 ноември.

 

 

 

 

Не по-лека е съдбата на Иван от Стражица. Мъжът тежи 270кг., които не може да свали поради заболяване. Единственият му начин за придвижване е един стар бус, който той е пригодил собственоръчно, така че да може да го използва. Този бус, обаче е в крайно окаяно състояние и му предстои спиране от движение. Сумата необходима за ремонт е непосилна за семейството му, тъй като само разходите по лекарствата му са около 500 лева на месец. Екипът на „Предай нататък” се зае не само с ремонта на буса, но и със здравословното състояние на Иван.  Как точно се намеси Наталия в тази история, ще стане ясно в събота, 24 ноември, от 20:00 часа по bTV.

 

 

Чети и: Психо трилърът "Числото 23" с премиера по bTV Cinema

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV