Утре пристига Дядо Коледа

 

Вижте вълшебния старец на 3D

 

 

Тази година празничният сезон ще бъде открит от един необикновен Дядо Коледа - колоритният главен герой на 3D анимацията на DreamWorks „Чудната петорка”. След гастрол на гала премиерите в Ню Йорк и Лондон и фестивала в Рим, бившият руски казак с татуси и особено чувство за хумор пристигна и у нас. Неговата Чудна петорка вече превзе гигантския IMAX екран, а тази седмица ще нахлуе и в останалите 3D кина.

 

 

С необичайни превъплъщения на познатите герои, динамичен сюжет и възхитителна, новаторска анимация историята за вечната борба на Доброто и Злото завладя въображението на зрители от всички възрасти.

 

 

Наградата за най-добра анимация на тазгодишните Холивудски филмови награди е естествено признание от гилдията. Според критиците, въпреки силната конкуренция, която се очаква в категорията, екипът на режисьора Питър Рамзи и „Чудната петорка” има реални шансове и за награда „Оскар”.

 

 

 

 

Удивителните творчески идеи на създателите на филма ще получат внимание и на специална изложба „Изкуството на Чудната петорка”, уредена до март 2013 г. в Музея на подвижните образи в Ню Йорк. На любителите на анимацията ще бъдат показани не само артефакти и рисунки от създаването на „Чудната петорка”, но и документалният „филм за филма” „Creating an Epic” с режисьор Патрик Ханенберг.

 

 

Чети и: "Предай нататък" подава ръка на три семейства с тежки събди

 

 

Преди хората по света да се потопят в празничната атмосфера на приближаващите Коледни празници, Пазителите на доброто ще ги въвлекат във визуално разкошния и магически свят на анимациятас необикновеното, вълнуващо киноприключение на Дядо Коледа,  Великденския заек, Феята на зъбките, Сънчо и Джак Скреж. Те са легендарни герои с добре познати свръхестествени способности. Това, обаче, което остава скрито за света е, че Пазителите  черпят силите си от вярата на хората. Злодеят Торбалан решава да промени това, а пъкленият му план е да накара хората да вярват в него вместо в Пазителите. И той се заема да ги премахне един по един, както и всичко добро, което те въплъщават, докато не остане нищо друго освен страх. Пазителите ще трябва да обединят силите си за първи път, за да защитят надеждите, вярата и фантазията на всички хора по света.

 

 

Официалната премиера на „Чудната петорка” е този петък, 30 ноември в IMAX3D и 3D кината в цялата страна.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV