Чарли Чаплин, Дон Корлеоне и Азис в "Черешката"

 

Картинг, кралска вечер и автентични български гозби са част от менюто следващата седмица

 

 

Чарли Чаплин, Дон Корлеоне и Азис сядат на масата следващата седмица в „Черешката на тортата – ти си звездата”. Но не истинските, а такива, каквито ги вижда един от участниците – актьорът и певец Стелиан, който ще се превъплъти в образа на всеки един от тях. Заедно с него за плакета ще се борят Елена – собственик на кетъринг фирма, Анета – педагог и собственик на туристическа агенция, Живко – фризьор и Нели – ресторантьор.

 

 

Първият домакин ще бъде Елена и нейната кралска вечер. Обстановката ще е пищна, основното ястие – нестандартно (пълнена тиква с три вида меса), а забавленията ще бъдат поляти с дегустация на вино. Атракцията на вечерта обаче безспорно ще бъде Чарли Чаплин.

 

 

Във вторник гости ще посреща Дон Корлеоне – именно в този образ ще се превъплъти Стелиан в своята вечер. Разбира се, кухнята ще е италианска, а ястията ще се поднасят в обратен ред, като първи ще е десертът. Всичко това ще бъде гарнирано с много изненади, песни, артистизъм и добро настроение.

 

 

 

 

Третата вечер ще бъде традиционно българска – ще започне с изпълнение на детски спектакъл, ще продължи с богата трапеза, включваща две предястия, две основни, домашен хляб и домашно кьопоолу, и ще приключи с много усмивки, сълзи и дори признание в любов.

 

 

Екстремно ще бъде началото на вечерта в четвъртък, когато масата ще подрежда Живко. Той ще посрещне гостите си с картинг, след което ще ги нагости със заек и манатарки.

 

 

Финалът на седмицата отново ще бъде традиционно български. На трапезата ще има печено прасе, агне в гърне и дроб сърма, изненадата ще е автентична, а накрая всички, заедно с шеф Манчев, ще се хванат на хорото.

 

 

„Черешката на тортата – ти си звездата” – от 03 декември до 07 ноември, от 17.00 ч. по Нова ТВ

 

 

Чети и: „Без багаж” отново в ефира на БНТ1

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV