Войната между Коцев и Таня Стоева се ожесточава

 

Оля иска да вземе сина си в Ню Йорк

 

 

Примката около врата на Кирил Коцев се затяга както в София, така и в Ню Йорк. Таня Стоева, съвместно със Стефанакова, започва атаката срещу най-големия си враг. След като Светлана публично подкрепя кандидатурата на съдийката за специализирания съд, Стоева споделя с журналистката и следващата стъпка. Какво следва в плана за отмъщение, ще стане ясно в епизода на „Седем часа разлика”, този вторник, 4 декември, от 21:00 часа по bTV.

 

 

 

 

Междувременно, в Ню Йорк Коцев е извикан на среща в тайните служби. Той получава ултиматум – за да се отърве от затвора, трябва да помогне при изобличаването на международна организация за нелегална търговия. След като научава за плана на Таня в България, Коцев решава да приеме предложението при едно задължително условие.

 

 

Чети и: "Любов" на Михаел Ханеке с 4 награди на EFA

 

 

След последните събития в дома на Стефанакови, Оля е твърда, че иска да вземе сина си в Ню Йорк. Въпреки че години наред се е съобразявала с мъжа си, този път тя се изправя срещу него, за да може най-накрая да се погрижи за Явор като истинска майка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV