"Национална лотария" раздава предколедни подаръци

 

Наградният фонд на играта нарастна до 140 хил. лева

 

 

На златната сцена на „Национална лотария“ в събота отново се раздадоха страхотни награди. Водещият Захари Бахаров и Снежанките на лотарията направиха Коледата възможна за участниците в студиото. В шоуто в събота една късметлийка грабна луксозното возило от студиото, а от наградния фонд на играта паднаха над 18 хил. лева в парични печалби.

 

 

 

 

В играта „Щастливата монета“  премериха сили трима участника, но късметът не изневери само на Димитрия Мецова – Щуркова и й донесе чисто нов автомобил на стойност 21 695 лева. Късметлийката грабна колата след много оспорвана битка между нея и другите двама участника – Самир Касапов и Сузана Караджова. „През цялото време усещах, че късметът е на моя страна и независимо от много оспорваната игра усещах, че аз ще спечеля“, споделя гордата собственичка на лъскавото бижу.

 

 

 

 

Втората игра срещна Григор Иванов и Радослав Момчев със „Сейфовете“ на шоуто, които пазят наградния фонд на играта от 40 хил. лева. Двадесет и две годишният софиянец Григор Иванов прекрати играта си след като отвори два хикса и напусна студиото със сумата от 6 000 лева. Опонентът му Радослав Момчев рискува спечелената от него сума и се опита да я удвои с куфарите на материалните момичета. Избраният от него куфар номер 5, обаче не му донесе мечтаните пари и той напусна шоуто с 2 500 лева от наградния фонд.

 

 

 

 

За мегаджакпота от 140 хил. лева се бори Марийка Иванова от Твърдица. Тя се сдобива с печелившия билет от пункт на Еврофутбол. Късметлийката идва в студиото  с идеята, че ще си тръгне само с 500 лева. „Не очаквах, че ще играя аз за парите, но сега съм много щастлива, че имах тази възможност“, споделя щастливката. След две поредни грашки Марийка Иванова отмъкна 7 500 лева от мегаджакпота на играта и прекрати своето участие.

 

 

Чети и: Войната между Коцев и Таня Стоева се ожесточава

 

 

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV