Сериал № 1 в САЩ тръва по Нова ТВ

 

Мадлин Стоу и Емили Ван Камп застават една срещу друга в хитовата поредица

 

 

"" ще превземе родния ефир от 18 декември, всеки делничен ден от 20.00 ч. Точно тогава Нова ТВ ще стане арена на една вълнуваща история за предателство, любов, двуличие и отмъщение.

 

 

Номиниран за любима телевизионна драма от американските награди на публиката (People’s Choice Awards), „Отмъщението” е най-успешната и рейтингова продукция на ABC в момента, като кино критиците единодушно я определят за най-пристрастяващата история на малкия екран.

 

 

 

 

Излъчван в общо 39 държави в света, сериалът ни отвежда в Хемптънс – свят, в който богатството и общественото положение определят хората. Появата на едно красиво момиче обаче ще го промени завинаги. Главната героиня – Емили Торн (Емили Ван Камп) идва в богатия квартал с една основна мисия – да унищожи хората, виновни за смъртта на баща й. Всеки нейн ход е внимателно планирана стъпка, а благодарение на острия си ум тя е винаги няколко крачки пред своите врагове.

 

 

Звездата на Емили Ван Камп изгрява със сериала „Братя и сестри” и „Евърууд”, като тук дава още по-сериозна заявка за актьорския си талант. В „Отмъщението” Ван Камп се изправя срещу доказалата се Мадлин Стоу.

 

 

 

 

Звездата от „Последният мохикан” влиза в ролята на най-големия враг на Емили Торн – кралицата на Хемптънс Виктория Грейсън. Превъплъщението й в могъщата и властна жена е толкова убедително, че тя заслужено получава номинация за Златен глобус в категорията „Най-добра актриса”. На екрана двете ще се изправят в ожесточена битка, която ще извади мрачни тайни от миналото и ще въвлече всички в една напрегната история за отмъщение на живот и смърт.

 

 

Чети и: Ути Бъчваров ще сготви най-голямата риба

 

 

В актьорския състав влизат още популярни лица, които българският зрител познава от заглавия като „Клюкарката”, „Самоличността на Борн”, „Събудих се на 30”, „Мисията невъзможна” и други. Неизбежна част от Хемптънс ще бъдат актьорите Гейбриъл Ман, Джош Боуман, Хенри Крезни, Ашли Мадекуи, Конър Паоло и други.

 

 

„Отмъщението” е най-новото предложение на Нова ТВ след финала на „Д-р Хаус” и „От местопрестъплението: Маями”, с което медията за пореден път се утвърждава като място на едни от най-пристрастяващите и хитови сериали.

 

 

„Отмъщението” – от 18 декември, всеки делничен ден от 20.00 часа по Нова ТВ

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV