Самоличност на аванта

 

Луда шопинг маниачка има пълен достъп до живота на Джейсън Бейтман

 

 


Кражбата на самоличност е сериозно престъпление и носи след себе си много щети. Едва ли обаче някой очаква редом с негативните последствия да се сблъска с... юмрука на вманиачена шопинг фурия, готова на всичко, за да продължи да пазарува на воля.

 

 

В комедията "Самоличност на аванта" актьорът от „Шефове гадняри“ Джейсън Бейтман се впуска в шеметно преследване на жената, откраднала името и живота му. Задачата му обаче никак не е лека, защото миловидната Даяна (Мелиса Маккарти от „Шаферки“ и ТВ сериалите „Майк и Моли“ и „Момичетата Гилмор“) ще се бори със зъби и перфектно лакирани нокти, за да запази привилегиите си на богато момиче. Той пък ще открие колко е лесно да полудееш в опитите си да уредиш лош кредит.

 

 

 

 

В "Самоличност на аванта" Санди (Джейсън Бейтман) е почтен счетоводител, на път да изгуби всичко, след като самоличността му е открадната от кокетна дама, решена да изхарчи спестяванията му до последния цент. Достъпът до неограничени средства дава възможност на Даяна (Мелиса Маккарти) да живее в околностите на Маями, където кралицата на пазаруването си купува всичко, каквото й се прииска. Има само един проблем: на документите, които използва, за да финансира тези си капризи, пише “Санди Бигълоу Патерсън“ и те принадлежат на човек, който живее в другия край на страната.

 

 

Чети и: Бляскава премиера на "Клетниците" в Лондон

 

 

Истинският Санди Бигълоу има само седмица да открие измамницата, преди светът му да се срине, и той се отправя на юг, за да се изправи срещу жената, получила пълен достъп до живота му. Докато се опитва да я накара да пропътува над три хиляди километра до Денвър чрез подкупи, умилкване и подлъгване, тази лесна мишена открива колко е трудно да си върнеш обратно името.

 

 

 

 

Режисьор на "Самоличност на аванта" е Сет Гордън (“Шефове гадняри“), а продуцентският екип включва имената на самия Джейсън Бейтман, Скот Стъбър /“Приятелю, Тед“/ и Памела Абди /“47 ронини“/. В комедията участват още Джон Фавро („Джон Картър: Между два свята“, „Железният човек 2“), Аманда Пийт (ТВ сериала „Как се запознах с майка ви“), Дженезис Родригес („Очаквай неочакваното“), Морис Честнът („Идеалният кум“), Джон Чо („Американски прелести“), Робърт Патрик („Досиетата Х“) и Ерик Стоунстрийт (ТВ сериала „Модерно семейство“).

 

 

Премиерата на "Самоличност на аванта" в кината у нас ще бъде на 22 февруари 2013 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV