Лили Иванова на Бъдни вечер по bTV

 

Празничната програма на  телевизионния канал

 

 

Тази година празниците по bTV ще дойдат с някой от най-големите български звезди и цяла лавина телевизионни премиери на култови блокбъстъри. Навръх Бъдни вечер от 20:00 часа зрителите ще имат възможност да се насладят на едно от музикалните събития на 2012 г. – концерта на примата на българския поп в зала Арена Армеец – Лили Иванова. Шоуто, което развълнува 15 000 души ще се превърне в част от празничната вечер.

 

 

На 25 декември отново в праймтайм bTV ще излъчи концерт-спектакъл Българската Коледа. Благотворителният концерт ще събере на една сцена някой от най-популярните български певци в помощ на деца с неврологични заболявания и нарушения в развитието за десета поредна година.

 

 

Най-гледаните развлекателни и комедийни програми отново ще забавляват зрителите на bTV навръх Нова година. На 31 декември специални издания на „Шоуто на Слави” и „Комиците”, съответно от 20:00 и 22:30 часа, ще се погрижат за доброто настроение минути преди настъпването на новата 2013 г.

 

 

Сред филмовите заглавия, които ще забавляват зрителите на bTV по празниците са „Дяволът носи Прада”, „Гарфийлд 2”, „Четири Коледи”, „Семейство Симпсън - филмът”.

 

 

 

„Дяволът носи прада”

 

 

В ролите: Мерил Стрийп, Ан Хатауей, Стенли Тучи, Емили Блънт, Саймън Бейкър

 

В шеметния моден свят на Ню Йорк, списание Runway е Светия Граал. Главната редакторка Миранда Престли (Мерил Стрийп) не прави компромиси си е спечелила славата на истински диктатор. И тогава се появява младата и неопитна Анди Сакс (Ан Хатауей), неочаквано назначена за втора асистентка на Миранда. Коя иска да бъде Анди и това ли наистина е нейното място…

 

 

„Гарфийлд 2”

 

Гарфийлд – любимата на мнозина котка, започва ново приключение в култовата анимация. Той се отправя на пътуване, на което се запознава със своя двойник Принца. Двамата решават да си разменят местата. И всичко е чудесно, докато не се появява коварен лорд, който иска да го премахне…

 

 

„Четири Коледи”

 

В ролите: Винс Вон, Рийз Уидърспуун, Робърт Дювал, Джон Войт и др.

 

Кейт (Рийз Уидърспуун) и Брад (Винс Вон) току-що са се оженили, но идва Коледа - светлина, надежда и радост. Двойката обаче определено има проблем. Родителите на Кейт и Брад са разведени и всеки от тях създава второ семейство. Така къщите, които трябва да посетят на 25 декември, стават осем…

 

 

 

„Семейство Симпсън - филмът”

 

Любимият анимационен герой Хоумър трябва да спаси света от бедствие, което самият той предизвиква. Всичко започва с новия му домашен любимец – едно прасе - и пробит силоз, пълен с животинска тор – комбинация, която активира бедствие, непознато за жителите на Спрингфийлд.

 

 

Чети и: "Виж София с репортерите на БНТ2"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV