Таня Стоева повежда война срещу Слав

 

Новият епизод на "Седем часа разлика"

 

 

След заплахите на Слав срещу майката на Мая, Таня Стоева повежда война срещу близнака. Тя е готова да промени досегашната си стратегия да не помага на Гончев и ако е нужно, решава да подаде жалба за нападението срещу дъщеря си. Иванов се съгласява да арестува Слав, но дали прокурорът не е закъснял, ще стане ясно в епизода на „Седем часа разлика”, утре от 21:00 часа по bTV.

 

 

Междувременно, в яда си Милото отнема бара на Роки. Момчето не се трогва особено и продължава да търси майка си, като се обръща за помощ към Таня.

 

 

 

 

Оля е твърдо решена да вземе Явор в Ню Йорк. Въпреки че момчето е притеснено от съжителството с пастрока си, той няма избор и заминава отвъд Океана. Преди това обаче Явор не пропуска да се сбогува с Роки и Тео, които му обещават да бъдат до него независимо от разстоянието и какво ще се случи в Америка.

 

 

 

 

Пол Станкофф открива дъщеря си по телефона. Но след всичко случило се в София Мая вече не е много сигурна, че иска да замине за Ню Йорк при баща си. Това силно притеснява адвоката.

 

 

Чети и: Фен на сериала ще участва в "Революция Z"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV