Зоя сваля Рангел в "Столичани в повече"

 

Спас и отец Григорий са в плен

 

 


В следващия епизод на „Столичани в повече” Йордан има трудната задача да убеди Славка, че между него и секретарката няма нищо повече от колегиални отношения. Двамата „грешници” намират подпийналата от мъка г-жа Лютова  в заведението на Пацо и смело се изправят пред нея с категоричното твърдение, че не са любовници.  Ще повярва ли Славея, че това, което е видяла в кабинета на съпруга си, всъщност не е това, за което си мисли и ще бъде ли кметът докрай искрен с нея, зрителите ще видят  утре вечер от 21:00 часа по bTV.

 

 

 

 

Докато Гълъбина и Пацо се притесняват, че чувствата им най-вероятно са разкрити от Зоя, самата тя не си губи времето. Жената на кръчмаря кани в дома си Рангел и за негова изненада, се държи повече от мило с него. Чеканов определено е смутен от това предизвикателно поведение, което обещава да има продължение…

 

 

 

 

Положението на Спас и отец Григорий не е завидно. След като проникнаха с измама в двора на ромския барон, двамата са хванати в плен и подложени на мъчения. В продължение на часове телата им са потопени във варели с ледено студена вода и героите вече виждат края на живота си… Доминик продължава с коварния си план и успява да се намърда в леглото на Мария. Как ли ще се развият нещата по-нататък? 

 

 

Чети и: "Въпросът за АЕЦ" нова рубрика на Новините на Нова ТВ

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV