Премиерата на "Джак Ричър" в Лондон

 

Том Круз отново на червения килим

 

 

На бляскаво събитие в Лондон един до друг застанаха звездните имена от екипа на криминалния екшън "Джак Ричър". Том Круз се появи на червения килим за първи път след развода си с актрисата Кейти Холмс, а ролята на негова дама пое красавицата от продукцията Розамунд Пайк. Двамата бяха придружени от останалите членове на екипа, в това число режисьорът Кристофър Макуори, отличеният с „Оскар“ Роберт Дювал и младият актьор Дейвид Ойелоуо.

 

 

 

 

По време на събитието Круз сподели, че за него не е било трудно да се превъплъти в ролята на смелия „единак“ Джак Ричър, тъй като образът е много близък до  него самия. Актьорът коментира, че не би се съгласил да изпълнява ролята, ако Лий Чайлд - автор на литературната поредица за Джак Ричър - не одобрява превъплъщението му. „Той е създал този образ и първоначално аз не му казах как виждам ролята. После обаче той дойде и се оказа, че неговата концепция всъщност е много близка до моята“.

 

 

Лий Чайлд на свой ред коментира, че е припознал точния човек за тази роля в лицето на Круз, когато актьорът е продължил да работи въпреки сериозната травма на ръката си, получена по време на снимките. „Той е дързък точно като Ричър“, добавя авторът, който беше част от бляскавото събитие.

 

 

 

 

Напълно заслужено в център на внимание по време на премиерата се превърна младата актриса Розамунд Пайк, която изпълнява ролята на принципна адвокатка в  "Джак Ричър" . Облечена в екстравагантна жълта рокля, тя застана пред множеството камери и фотоапарати, за да сподели любопитни детайли около лентата. „Надяваме се, че това ще се превърне в страхотна нова франчайз продукция, а да участваш в първата част, разбира се, е невероятно изживяване. Филмът е остроумен, динамичен, а сценарият е... заплетен, провокиращ и доста мрачен на моменти. Хуморът и насилието в този филм се движат по ръба и това много ми харесва“, споделя красавицата от „Не умирай днес“.

 

 

Сред звездните гости на събитието бяха и актьорите Бил Найи (поредицата „Карибски пирати“), Том Харди („Генезис“) и красивата Андреа Райзбъроу, която ще видим на голям екран  през 2013 година в „Забвение“ заедно с Том Круз. Още едно известно име се появи на събитието в Лондон – състезателят от Формула 1 Луис Хамилтън.

 

 

 

 "Джак Ричър"  ще излезе предпремиерно на голям екран у нас в деня на световната премера – 21 декември. Тогава зрителите ще могат да видят филмовата адаптация на една от легендарните истории за бившия военен следовател Джак Ричър, превърнал се в символ на изключително успешна криминална литературна поредица.

 

 

Том Круз ще се впусне в разплитането на мащабна конспирация, в която несправедливо е замесено неговото собствено име. Този път обаче той няма да е добрият герой, когото сме свикнали да виждаме – готов е да прекрачи всички граници, дори това да означава, че трябва да жертва нещо повече от живота на виновниците.

 

 

 "Джак Ричър" e с премиера у нас на 28 декември. Предпремиерните излъчвания стартират от 21 декември 2012 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV