Двойно повече филми по bTV Comedy

 

Празниците са по-весели така

 

 

Двойно филмово забавление ще подари bTV Comedy в празничните дни. Всяка вечер от 24 декември до 1 януари най-забавният телевизионен канал ще радва своите зрители с по два комедийни филма – от 18:00 и от 20:00 часа.

 

 

На Бъдни вечер филмовото забавление ще започне с Дрю Баримор и Анджелика Хюстън в романтичната комедия „Имало едно време: История за Пепеляшка”. Веднага след това, в 20:00 часа, ще се потопим в празничния дух с комедията „Коледен ангел”.

 

 

На 25 декември Хю Грант, Джулиан Мур, Робин Уилямс и Джоан Кюсак ще ни забавляват в комедията „Девет месеца”, а Дженифър Анистън ще има най-неподходящия „Обект на желание”.

 

 

В третия празничен ден, 26 декември, ще се посмеем с приключенията на „Бебето беглец”, както и с Астерикс, Обеликс и другите симпатични герои от популярния комикс в пълнометражната анимация „Астерикс и индианците”.

 

 

На 27, 28, 29 и 30 декември заглавията, които bTV Comedy ще предложи, са двете части на неповторимите комедии „Смотаняци” с Чарли Шийн, романтичната комедия „Целуни ме” с участието на Дрю Баримор, Майкъл Вартан, Дейвид Аркет, Джон Райли и др., „Свекървище” с Дженифър Лопес, Майкъл Вартан, Джейн Фонда и др., „Дънстън сам в хотела” с Ерик Лойд, Фей Дънауей и Рупърт Евърет.

 

 

Чети и: Довечера стартира неочакваното пътешествие

 

 

В последния ден на 2012 г. и в първия на новата 2013 г. от 18:00 часа ще се забавляваме с преживяванията на многочленното семейство на героя на Стийв Мартин в двете части на комедията „Деца на килограм”. Двойният филмов маратон ще приключи на 1 януари от 20:00 часа с великолепната комедия „Фред Клаус”, в който актьорът Винс Вон и режисьорът Дейвид Допкин отново работят в екип.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV