TV7 ще излъчва Световната лига по волейбол

 

Италианската компания собственик на правата избра канала сред няколкото оферти

 

 

На специална пресконференция в Министерството на физическото възпитание и спорта официално беше обявено сключването на договора за правата по излъчването на Световната лига по волейбол 2013 между TV7 и Българската федерация по волейбол. Световната лига е турнир с 23-годишна история, като състезанието събира най-силните отбори във волейбола. TV7 спечели и търга за европейските първенства – мъже и жени, през септември 2013. Шампионатът за мъже ще се проведе в Полша и Дания от 20 до 29 септември, а този за жени – в Германия и Швейцария от 6 до 14 септември. Италианската компания собственик на правата избра TV7 сред няколкото оферти.

 

 

„Изключително горди сме, че TV7 спечели правата за излъчване на мачовете от най-силния волейболен турнир в света. Българският отбор стана любимият тим на нацията със своите впечатляващи успехи. TV7 е телевизия, която се развива с бързи темпове и постоянно търси нови възможности за разширяване и обогатяване съдържанието на програмата. Екипът ни категорично ще отговори на високите изисквания за излъчване на световния турнир и европейските първенства и вярвам, че ще донесем късмет и нови успехи на мъжкия национален отбор”, коментира партньорството между Федерацията и TV7 Николай Бареков, изпълнителен директор на групата канали TV7, Super 7 и News7.

 

 

Чети и: Двойно повече филми по bTV Comedy

 

 

Мъжкият национален отбор по волейбол попадна в изключително силната група „А” заедно с отборите на Бразилия, САЩ, Полша, Аржентина и Франция. България стартира участието си с две гостувания на Франция между 7 и 9 юни.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV