Краят на света идва в "Срещу новините"

 

Ще има и коледно настроение

 

 

Краят на света се задава. Или поне в поредното издание на сатиричното  уикенд шоу „Срещу новините” по БНТ1. Тази събота от 19:00 часа водещите Косьо Лунгов и Играта ще правят планове и ще гадаят за датата 21.12.2012 г. само шест дни преди наистина да видим какво са искали да ни кажат маите с календара си.

 

 

Гости в студиото на „Срещу новините” ще бъдат психологът Еленко Ангелов, Лъчезар Филипов от Института по космически изследвания при БАН, Коцето Калки и Драго Симеонов, които ще умуват защо през няколко години се измисля нов край на света и коя е следващата дата, на която ще се обяви, че всичко свършва.

 

 

Страстите ще се успокоят с коледното настроение на специалните гости в съботното издание на „Срещу новините” – Роро Кавалджиев и Божидара Бакалова. Двамата ще разкажат подробности около благотворителната кампанията „Holiday Heroes” , както и кой и как може да помогне, за да стане тази Коледа по-светла за българите в затруднение.

 

 

Чети и: "Хобит: Неочаквано пътешествие" на 49 екрана

 

 

Неделното предаване ще се нажежи с темата за сигналите за бомби по молове и училища, а специален гост в студиото ще бъде най-младата и харизматична поп звезда Дивна.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV