Мая дави мъката си в алкохол

 

Милото шокиран от новия собственик на бара на Роки

 

 

След като Роки се опълчи срещу баща си, Милото реши да продаде бара му, за да го лиши от единствения източник на средства. Михайлов е доволен от продажбата, но все пак решава да провери фирмата, която е придобила заведението. Оказва се, че новият му притежател е напълно неочакван. Кой е той, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика” – този вторник, 18 декември, от 21:00 часа по bTV.

 

 

Ще стане ясно и кой е изпреварил Иванов и „арестувал” Слав. Оказва се, че организацията на татуировките е тръгнала след близнака. Междувременно, прокурорът споделя на Таня, че след последния случай е вече убеден, че в офиса му има къртица.

 

 

 

 

Мая е съкрушена от изчезването на Слав. Тя намира утеха в голямо количество алкохол в бара на Роки и споделя на приятеля си, че чувства вина за това, че Тео може да е болен от СПИН. След нелеп инцидент Мая и Роки са на път да разкрият пред Тео вероятността да е заразен…

 

 

Чети и: Новият Спайдър-Мен ще се снима през февруари

 

 

Междувременно в Ню Йорк Пол Станкофф продължава да се притеснява за дъщеря си и се опитва да се свърже с Таня. Натали предлага да замине за България, за да вземе дъщерята на адвоката, но той е твърдо против. Дали американката ще се съобрази с желанието на съпруга си или ще предприеме действия зад гърба му, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика”, на 18 декември от 21:00 часа по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV