Постапокалиптичният свят идва със "Забвение"

 

Том Круз и Морган Фрийман  поемат главните роли във филма

 

 

Режисьорът на „TRON: Заветът” и продуцентите на „Възходът на планетата на маймуните” са в основата на ново фантастично приключение с участието на двама от най-именитите актьори на Холивуд.

 

 

Броени дни преди мистичната дата 21.12.12 Том Круз и Морган Фрийман ни отвеждат в дебрите на една алтернативна вселена с първия трейлър на  "Забвение". В зрелищното бъдеще, представено във филма Земята е променена до неузнаваемост и животът на планетата е на път да бъде напълно унищожен. В тази фантастична обстановка сблъсъкът на един човек с миналото ще го поведе на поход към тежки изкупления и неочаквани открития.

 

 

Джак Харпър (Круз) е един от малцината останали монтьори на безпилотни летателни средства с назначение на Земята. Той почти е приключил мисията си, която е част от мащабна операция за извличане на жизнени ресурси след десетилетия на война с ужасяващата заплаха, известна като “скавите“.

 

 

Джак прекарва живота си, като патрулира из небесата на хиляди метри височина, но монотонното му съществуване приключва с гръм и трясък, когато спасява красива непозната от свален космически кораб. Пристигането й задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на цялото човечество.

 

 

В зрелищното приключение "Забвение" на карта ще бъде поставено бъдещето на една цяла раса, която е готова да отстоява съществуването си след дълга и ожесточена борба за оцеляване. В тази битка ще бъдем свидетели на изключително въздействащи картини, заснети в дигитална 4К резолюция на различни места в САЩ и Исландия.

 

 

До Том Круз на големия екран ще застанат двама отличени с „Оскар” актьори – Морган Фрийман („Момиче за един милион долара”) и Мелиса Лео („Боецът”). Във фантастичната история на "Забвение" се включват още брюнетката от „Спектър на утехата” Олга Куриленко и чаровният Николай Костер-Валдау (ТВ сериала „Игри на тронове”) от свръхестествения трилър „Мама” с премиера у нас през януари 2013 година.

 

 

Чети и: Мая дави мъката си в алкохол

 

 

Режисьор, продуцент и съсценарист на филма е Джоузеф Козински („TRON: Заветът”), а част от сценарния екип е и отличеният с „Оскар” Уилям Монахам („От другата страна”). Списъкът на продуцентите включва и имената на Питър Чернин и Дилън Кларк, работили по заглавието „Възходът на планетата на маймуните”.

 

 

"Забвение" ще тръгне премиерно по кината у нас в деня на световната премиера - 12 април 2013 година. Актуална информация за продукцията.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV