Излезе нов трейлър на "Самотният рейнджър"

 

История за двама аутсайдери свързани от бедите

 

 

С новия трейлър на приключенския екшън „Самотният рейнджър” режисьорът Гор Вербински навлиза още по-дълбоко в легендата за маскирания, бивш тексаски рейнджър и неговия странен приятел индианец, с когото заедно се борят за справедливост в Дивия Запад. С характерното си чувство за хумор, силен екип от професионалисти, продуцента Джери Брукхаймър и забележителното, налудничаво присъствие на Джони Деп, Вербински се впуска в ново кино приключение, което ще видим през лятото на 2013 г.

 

 

 

 

Персонажите от легендата за Самотният рейнджър, превърнали се в икони на американската култура, отдавна провокират въображението на режисьора и след „Карибски пирати” и „Ранго”, е техен ред да се появят на голям екран: „Винаги са ме интригували персонажи, които съществуват във времена на драматични промени. Те някак успяват да противостоят на събитията, които ги обгръщат”. „Самотният рейнджър” е история за двама аутсайдери, свързани от бедите, които им се случват във време, когато границите между добро и зло все повече се размиват. Без ясни знаци, които да ги водят напред, но и без път назад, те се превръщат в забележителен пример за герои, неудобни за статуквото.”

 

 

Една от важните задачи пред екипа на продукцията е изграждането на образа на човека на закона Джон Рийд (Арми Хамър), който решава да сложи маска, за да се бори за правдата. За целта дизайнерът на подукцията, Пени Роуз експериментира с различни маски от велур, филц и други материали, докато един ден по време на снимките в Ню Мексико не открива истинския символ на Самотният рейнджър: „Не исках да копирам маската от ТВ сериите, такава може да си купите от всеки магазин. Мислех си, ако ще даваш абсолютно нов изглед на историята, ще ти трябва и съвсем нова визия, необичайна и свежа. Гледайки бялата шапка и прелестните очи на Арми реших, че всичко различно от кожа ще е компромис.” Маската е направена и коментарът на човека, който ще се слее с нея на екрана показва добре свършената от Роуз работа: „Имаше няколко варианта, но когато сложих тази, за всички ни стана ясно, че това е, което сме търсили през цялото време.”

 

 

 

 

Преодолявайки този крайъгълен камък в продукцията, екипът се натъква на следващия – да намери правилния бял кон, който да изиграе Силвър. „Всъщност имахме пет или шест бели коня, всеки със собствен характер”, уточнява Хамър. „Признавам си, че през по-голямата част от времето си беше забавно да яздиш бял кон по билото на планината.”

 

 

Чети и: БНТ променя програмата си в памет на Калата

 

 

Освен Арми Хамър („Социалната мрежа”) и Джони Деп („Карибски пирати”), в „Самотният рейнджър“ участват още и Хелена Бонъм Картър („Алиса в страната на чудесата”), Том Уилкинсън („Мисията невъзможна: режим Фантом”), Уилям Фичнър („Черният рицар”), Бари Пепър („Непреклонните”), Джеймс Бадж Дейл („Shame”), Рут Уилсън („Ана Каренина”). Гор Вербински е режисьор и заедно с Джери Брукхаймър, продуцент на филма. Сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио, Ерик Еърънсън и Джъстин Хейт.

 

 

Официалната премиера на „Самотният рейнджър” е на 5 юли 2013 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV