Започнаха снимките на "Фамилията"

 

Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова влизат в главните роли

 

 

Драматичната поредица "Фамилията" ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България. Продукцията се реализира от екипа на „Камера”, който стои зад едни от най-успешните и иновативни проекти в новата история на българското телевизионно кино – „Стъклен дом” и „Революция Z: Секс, лъжи и музика”. Седмият поред български сериал на bTV започва излъчване в ефир догодина.

 

 

Един мъж преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които не само управляват бизнеса, но и контролират политиката в държавата. Всички герои във „Фамилията” изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

 

 

Най-емблематичните актьори от българското кино и едни от най-обичаните звезди от сериалите на bTV ще бъдат част от актьорския състав на „Фамилията”, заедно с непознати за широката публика талантливи артисти. В главни роли зрителите ще видят Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова, които отново ще развълнуват публиката, този път с различни, неочаквани и още по-ярки и въздействащи персонажи и нова визия.

 

 

“След шест успешни български сериала, които произведохме само за 3 години, дойде моментът, в който най-големите имена в българското кино и някои от най-обичаните млади звезди от сериалите на bTV да се съберат, за да разкажат една от най-завладяващите истории от новата ера на телевизионното кино у нас. Много съм щастлив, че във „Фамилията” редом до Стефан Данаилов ще застанат и още няколко емблематични родни звезди, защото именно великолепният актьорски състав ще накара зрителите да съпреживеят още по-емоционално историята, създадена от талантливите сценаристи на „Камера”. Благодаря още веднъж на актьорите, които продължават партньорството си с bTV в пореден мащабен проект, за огромния им талант и професионализъм, с които радват милиони зрители,” коментира Апостол Пенчев, директор „Телевизионни програми” bTV Media Group.

 

 

Чети и: Деветгодишно момиче проглежда с помощта на "Предай нататък"

 

 

Продуцент на „Фамилията” е bTV, а изпълнителен продуцент  - „Камера” с Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков. Главен режисьор е Димитър Гочев,  главни сценаристи - Теодора Василева и Георги Иванов, а главни оператори – Радослав Гочев и Кирил Паликарски.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV