Рут Колева разказва за тайните на татусите си

 

В неделното издание ще има много смях със Шкумбата

 

 

Какво се крие зад красивите рисунки по тялото на певицата Рут Колева ще се опитат да разгадаят водещите на „Срещу новините” по БНТ1 Ивайло Иванов-Играта и Косьо Лунгов. Тази съботa, 22 декември, в празничното издание на предаването изпълнителката с уникален глас ще разкаже за коледния си концерт в „София лайв клуб”, както и какво ново е подготвила на почитателите си.

 

 

Преди Рут да зареди всички с парти настроение, в студиото на „Срещу новините” ще се разрази истински спор на темата „По-успешни ли са връзките с голяма разлика във възрастта?”. Сред гостите на Косьо и Играта в този дебат ще бъде и музикантът Дани Милев.

 

 

Неделното издание на „Срещу новините” ще стартира с вечния въпрос – цивилизовано ли празнуват българите. Може ли да мине Нова година без залпове от пиратки и пълни спешни отделения на болниците? Гост в студиото ще бъде  Теди Кацарова, която ще разкаже как празнуват скандинавците, а към нея ще се присъедини видният бохем Август Попов.

 

 

Чети и: "Джанго без окови" излиза у нас на 18 януари

 

 

Напрежението от фойерверките, които ще летят при спора в студиото, бързо ще се трансформира в бурен смях с най-забавният човек в България – Димитър Туджаров-Шкумбата. Като истински експерт по хубавата страна на живота, той ще разкаже как празнува Коледа и Нова година, промениха ли се вицовете за политици и полицаи през годините и на какво се смее българинът днес.

 

 

Гледайте „Срещу новините” всяка събота и неделя от 19:00 часа,само по БНТ1.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV