Десетите "Награди за видеоигри 2012"

 

Среща с най-влиятелните членове в индустрията

 

 

За втора поредна година bTV Action ще излъчи годишните „Награди за видеоигри ".  На 29 декември от 18.00 часа медиата ще представи на зрителите десетата годишна церемония, която отличава значимите постижения и качества на игри, дизайнери, анимация, пробив в технологиите, музика и изпълнения през последните години в индустрията. Наградите предлагат и поглед към бъдещето на гейминга, включително ексклузивен преглед на едни от най-очакваните игри през следващите години.

 

 

Тази година за първи път церемонията ще се излъчва на живо в няколко държави. Различното ще бъде възможността на феновете в САЩ, както и в други страни,  да гледат излъчването на наградите на живо на Xbox конзоли. Шоуто ще бъде интерактивно и ще позволява на потребителите да „играят” предаването.

 

 

„Награди за видеоигри 2012" доказват, че са едно наистина запомнящо се събитие. Гигантите в индустрията ще се съберат, за да отпразнуват заедно изключителните артистични и технологични постижения в света на гейминга през последната година на двучасово международно събитие в Сони Студио в Лос Анжелис.

 

 

Чети и: Потопете се в дълбините на Тихия Океан

 

 

Най-влиятелните членове в индустрията на видео игрите, както и звездите от спорта, телевизията, музиката и филмите, ще се съберат в най-голямата нощ на видео игрите, за да видят победителя, който ще получи приза за „Игра на годината”, както и кои ще бъдат носителите на наградите за „Най-добра компютърна игра”, „Най-добра Xbox 360 игра”, „Герой на годината”, „Най-добра приключенска игра” и останалите категории.

 

 

Шоуто ще бъде водено от Самюъл Джаксън и ще включва музикални изпълнения на Tenacious D  и носителите на „Грами” Linkin Park.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV