Сериалът "Парченца живот" с премиера по bTV Comedy

 

Филмът е носител на „Златен глобус” и номиниран за три награди „Еми”

 

 


Комедийната драма „Парченца живот” (The Big C) ще отбележи своята премиера в България по bTV Comedy на 13 януари. Епизодите ще се излъчват всяка събота и неделя от 22:00 часа. Поредицата е създадена през 2010 г. и има три номинации за „Еми”, две номинации и една спечелена награда „Златен глобус”, носител е на наградата на Американския филмов институт (AFI) и номинации за редица други престижни отличия.

 

 

Съпруга. Майка. Учителка. А сега и жертва на рака. След като й е поставена диагноза за IV стадий на коварната болест, Кати Джеймисън от Минеаполис първоначално крие състоянието си от своя съпруг Пол и сина им Адам. Тя се подготвя да чуе от доктора си, че е вече пътник… Решена да живее за мига, Кати е на път да се сдобие с плувния басейн, който винаги е искала и червена спортна кола, която да остави на Адам за 18-я му рожден ден.

 

 

 

 

Преживяванията й стават по-наситени и същевременно объркани заради една сприхава възрастна съседка, която също крие ужасяваща тайна; студентка с наднормено тегло, която приема за свой специален проект; един сексапилен мъж, отговорен за поддръжката на училището и един брат-особняк, който е избрал самотата за свой начин на живот. И впускайки се във вихъра на събитията, Кати е твърдо решена да изживее остатъка от живота си на максимални обороти, като същевременно подготвя семейството си за своята неизбежна съдба.

 

 

Чети и: Нова година с БНТ

 

 

В ролята на Кари Джеймисън зрителите на bTV Comedy ще видят Лора Лини („Джон Адамс”, „Наистина любов”, „Дяволът в Емили Роуз”, „Шоуто на Труман”, „Първичен страх” и др.) – трикратно номинирана за „Оскар”, носителка на три награди „Еми”, награда „Златен глобус” и награда на актьорската гилдия, Оливър Плат („Х-Мен: Първа вълна”, „Казанова”, „Нито дума”, „Тримата мускетари”, „Работещо момиче”, „Неприлично предложение”, „Бетовен” и др.), Джон Бенджамин Хики („Тя ме откри”, „Колекционерът”, „Само теб”), Филис Самървил („Малки деца”, „Щастливецът”) и Габриел Басо („Ийстуик”, „Запознай се с Бил”).  

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV