100 кила при мама Еми

 

Рапърът ще е гост-звезда в "Домашен арест"

 

 

След кратката празнична почивка ситкомът „Домашен арест” се завръща в ефира на bTV на 4 януари от 20.00 часа с нови два епизода. Проблемите в дома на Коцето започват още с първите дни на новата година. Основната причина е Зара, която е решила, че трябва да започне певческа кариера и да снима видеоклип. За да постигне това, тя иска 500 лв. от майка си и баща си.

 

 

Мама Еми и Райчо също попадат в сложната плетеница от отношения и интриги. Каква е реакцията на Коцето и Анастасия, когато Зара се прибира с лилава коса и с изискването вече да й казват „Лейди Заза”, какво ще стане, когато двамата родители видят, че Зара си е направила татуировка и мие стъклата на колите на улицата, зрителите ще разберат в петък вечер от 20 часа.

 

 

Обичаният, но и скандален хип-хоп изпълнител Явор Янакиев – г-н 100 Кила, играе себе си и се появява на вратата на Коцето още в първия за годината епизод - „Лейди Заза”, с желание да вземе единствената му  дъщеря - Зара! Екипът все още пази в тайна каква ще бъде бащинската реакция на Костадин Коцев след появата на рапъра на вратата му. Това, което стана ясно е, че 100 Кила е истински фен на Коцето и целият екип се забавлява изключително много по време на снимките.

 

 

Чети и: "Национална лотария" с нов джакпот за Нова година

 

 

Коцето и Райчо също имат желание да изкарат много пари...като врачки. Идеята им е подсказана, макар и несъзнателно, от Анастасия и мама Еми. Коцето и Райчо измислят текст на обява във вестник и открадват снимка на мама Еми, която да показва гадателка с име МАГ-ЕМА-Духовната майка на света. Двамата заедно със Зара пускат обявата във всички пенсионерски вестници. Как ще свърши този „бизнес”, какво ще стане след като медиите разберат за случая и каква ще бъде реакцията на мама Еми, зрителите ще видят в петък, 4 януари, от 20 ч.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV