"Великолепният век" се завръща

 

Вторият сезон тръгва през януари по TV7

 

 

Провокативният сериал за възхода на Османската империя, който грабна интереса на българските зрители, се завръща на екран. Феновете на „Великолепният век” ще разберат как продължава историята на султан Сюлейман и Хюрем в ефира на TV7 от 22 януари.

 

 

Интригите в харема се заплитат

 

 

Каква е съдбата на принцеса Изабела и ще се спаси ли от смъртоносния „подарък” на Хюррем? Ще сключат ли примирие Ибрахим паша и Хюррем? Загубила ли е Хюррем мястото си в сърцето на султана? Хитовата поредица отново намира заслужено място в праймтайма на телевизията и ще се излъчва от вторник до петък от 20:00. Дотогава зрителите могат да си припомнят как започна любовната история, предопределила съдбата на една империя, с повторенията на излъчените вече епизоди всеки делничен ден от 17:30.

 

 

 

 

„Великолепният век” е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята.

 

 

Чети и: 100 кила при мама Еми

 

 

Сериалът разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори като Халит Ергенч, Мерием Узерли, Небахат Чехре, Селма Ергеч, Нур Айсан, Окан Ялабък и завладяващ саундтрак.

 

 

Мащабната продукция се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Всичко това предвещава успех за „Великолепният век” и обещава да го превърне в хит сред зрителите и в България.
 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV