Тайните в семейство Табакови излизат наяве

 

6 януари от 22.30 часа по bTV

 

 

Отношенията между членовете в семейство Табакови стават все по-сложни, а редица дълоко пазени тайни излизат наяве.

 

 

Връзката между Вяра Табакова и полицай Чернев вече е известна не само на полицай Павлова, но и на Радослав Табаков, а от там и на цялата фамилия. Това разкритие докарва инфаркт на Радослав и озлобление у Катерина, която дори заплашва снаха си. Междувременно записът, направен от полицай Павлова попада в ръцете на много хора. Какви ще са последствията от излизането наяве на скандалния разговор, зрителите на bTV ще видят в първите епизоди за 2013г. на сериала.

 

 

Не по-малко драматични са отношенията и в семейството на Ива и Косьо Илиеви. След скандала  между Ива и Косьо, той не иска да се прибере вкъщи и моли Юлия да преспи у тях. След няколко чаши вино Юлия решава, че това е моментът да прелъсти Косьо. Когато се прибира, Косьо решава да признае на съпругата си една дълбоко пазена тайна. Каква е тя ще стане ясно в неделя, 6 януари, от 22.30 часа.

 

 

Чети и: "Великолепният век" се завръща

 

 

Катя и Бранко пък са на път да се съберат отново. Яна и Георги изпадат в ужас, Яна отказва да яде, а Жоро вдига бунт срещу майка си, която отново му налага да спре със свиренето. Как ще  завърши и този опит за семейно помиряване ще стане ясно в първите два епизода на „Къде е Маги?” за месец януари 2013г..

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV