Седмият сезон на на "Трева" започва на 13 януари

 

Премиерно по bTV Comedy

 

 

Седмият сезон на хитовия американски сериал „Трева” ще стартира премиерно по bTV Comedy на 13 януари. Поредицата е носител на 7 престижни награди, сред които „Еми” и „Златен глобус” и има още 49 номинации. Епизодите ще се излъчват всяка събота и неделя от 22:30 часа.  

 

 

След внезапната смърт на съпруга й и последвалите финансови несгоди, живеещата в предградията майка на две деца Нанси Ботуин е принудена да се захване с нова професия – тя става новият квартален дилър на марихуана. Привидно всички тайно се интересуват от това, което тя продава – дори общинският съветник  и нейният финансов съветник Дъг Уилсън, Нанси е изправена пред предизвикателството да държи семейния живот под контрол и да прикрива незаконния си бизнес най-вече от своята съседка и псевдо-приятелка Селия.

 

 

В седмия сезон на хитовата поредица, след прекарани три години в затвора, Нанси е пусната на свобода и живее в защитено жилище за ресоциализация на затворници. Тя получава неприятен шок от сестра си Джил. Дъг се среща със свой приятел от колежа, който го кани на интервю за работа. Скоро е назначен като счетоводител, но нещата, с които трябва да се занимава, не са съвсем законни и морални…Анди отваря магазин за велосипеди, който Сайлъс използва  като параван да продава наркотици. Пред Шейн пък се появява нова перспектива в сферата на правоприлагането…

 

 

Чети и: "Моето служение" ще бъде показан във Ватикана

 

 

В главните роли зрителите ще видят Мери Луиз Паркър (Нанси), Хънтър Париш (Сайлъс), Александър Гоулд (Шейн), Джъстин Кърк (Анди), Кевин Нийлън (Дъг). Сред специалните гост-звезди в този сезон на „Трева” са Дженифър Джейсън Лий, Тони Патано, Мартин Шорт, Айдън Куин и др.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV