Любимата реплика от сезон 4 на "Столичани в повече"

 

Титлата грабна разговор между героите на Христо Гърбов и Иван Панайотов

 

 

Разговорът между Димо (Иван Панайотов), Пацо (Христо Гърбов) и Константин (Христо Гърбов), в който тримата коментират току-що завърналата се Зоя (Ернестина Шинова), е най-харесван в традиционната интернет класация на bTV за любима реплика от изминалия, четвърти сезон на хитовия сериал „Столичани в повече”. 

 

 

След като Димо констатира, че майка му си е все същата, Константин контрира с „Ами те, вампирите, не остаряват”. Верен на стила си, Пацо веднага се опитва да я защити с „Коце, майка му е все пак”, но Коцето  категорично му отвръща: „Ти го отгледа, ти си му майка!”. Този комичен разговор събра най-много от гласовете на близо 35 хиляди потребители, които участваха в забавната анкета.

 

 

На второ място е репликата на ядосания Андрей (Иван Юруков) към отец Григорий (Ненчо Илчев): „Намери си друг идиот да ти се връзва на акъла” и последвалата реакция на попа: „Идиот, добра идея… Ало, Радко…”. Третата позиция е за разговора между Йордан (Кръстю Лафазанов) и Славея (Силвия Лулчева), в който кметът изразява надежда, че съпругата му се е отказала от идеята да си сложи силиконов бюст и се тюхка какво ще кажат на децата си. Отговорът на Славка е: „Аз моите деца вече съм си ги откърмила. Те повече работа с моите гърди нямат”.

 

 

На четвърто място потребителите класираха диалога между Йовка (Ева Тепавичарова) и куриера, който се оплаква, че бременната му в 6-я месец жена е напълняла с 30 килoграма. В отговор на комплимента, че изглежда много добре, Йовка признава, че е наследила фигурата от майка си, която много е тичала като млада. „Лекоатлетка ли е била?”, пита куриерът, а съпругата на Спас отговаря: „Не, имахме овце”.

 

 

Веднага след това се нарежда питането на Радко (Васил Драганов): „Какво става, бе?!? Докато спя, чувам „вууу”, събуждам се и пак – „вуууу” и изказването на баба Марийка (Стоянка Мутафова): „Ми като спиш с отворена уста, става течение в главата ти”.

 

 

Шестото място в забавната класация е за лафа на отец Григорий (Ненчо Илчев) „Абе те писаха, че и потта на Веско Маринов била лековита, затова бабите ходели на концертите му, ама…”. На седма позиция потребителите поставиха учудването на баба Марийка, след като прочита във вестника, че фолк певица лекувала депресия с прашки и до момента си е купила над 200 чифта: „Гълъбино, в какво ще се цели тя с тия прашки? Врабците ли ще цели?”

 

 

Чети и: 70-ти награди "Златен глобус" по HBO

 

 

Осмо място в класацията е отреден за черния хумор на охранителя на ромския барон, в чийто двор проникнаха Спас и отец Григорий. Той се шегува с лекаря, като го пита знае ли как се нарича линейка, която е закъсняла с един час и смеейки се, отговаря „катафалка”.   Предпоследната позиция заема лаф на Яна (Мина Маркова), която иска разрешение от майка си да отиде на дискотека. Славея не иска да я пусне с довода, че току-що е дошъл първият й цикъл и може да й стане лошо. Яна обаче веднага измисля по-силен аргумент: „По рекламите даже казват, че с превръзка се танцува по-леко.”

 

 

Последното място в челната десятка зрителите отредиха на откровенията на баба Марийка за Рангел (Любо Нейков) : „Че той лъжеше още от бебе. Три пъти даде лъжливи сигнали, че се ражда. И се роди чак на четвъртия.”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV