Bulgaria On Air с нова престижна награда от БФБ

 

За втора поредна година телевизията беше отличена за най-правдиво и професионално отразяване на капиталовия пазар

 

 


Bulgaria On Air получи нова престижна награда от Българската фондова борса. За втори път медията бе отличена за най-правдиво и професионално отразяване на капиталовия пазар.

 

 

От името на телевизия Bulgaria ON AIR наградата получи Таня Кръстева, водещ на икономическото предаване Investbook. Призът връчи Димана Ранкова, съветник на президента по финансовите въпроси:

 

 

„С тази награда доказахме,че телевизията отново оправда доверието на инвестиционната общност, което ни бе гласувано през 2012 година  и се надяваме да продължим да поддържаме високо ниво на професионализъм“, сподели след награждаването Таня Кръстева.

 

 

През 2012 г. борсата е постигнала оборот от 864 млн. лв., което е с 21% повече от 2011 г. Големият скок се дължи основно на приватизацията на държавните дялове на енергоразпределителните дружества, съобщи изпълнителният директор на БФБ Васил Големански. По думите му през изминалата година на регулирания пазар са се сключили около 69 хил. сделки, което е с 37% по-малко от 2011 г., но сделките са нараснали значително като обем.

 

 

Чети и: "Мис Вселена 2012" по bTV Lady

 

 

Телевизия Bulgaria On Air е информационна, с фокус върху икономическите и финансовите новини и коментари, динамична, с емисии на всеки час, обективна, интерактивна, не спестява въпроси и работи за национално значими каузи. Тя е предпочитан източник на информация, прогнози и анализи за бизнеса и икономиката.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV