Нoв турски сериал тръгва по bTV

 

Хазал Кайа се завръща в ефира на телевизията със сериала "Огледален свят"

 

 

От понеделник (14 януари) зрителите на bTV ще имат възможност да проследят сериала с участието на Хазал Кайа („Забраненият плод”) – „Огледален свят”. Сериалът ще стартира по bTV с два епизода от 20:00 до 22:00 часа, а след това ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 21:00 часа.

 

 

 

 

Фериа (Хазал Кайа) е младо момиче, което живее в луксозен квартал. Баща й е портиер в жилищен блок , в който обитават малък приземен апартамент. Фериа се озовава в един далечен за нея свят, в който желанията и възможностите са безкрайни. Нейните мечти  и реалността ще се вплетат в едно, когато тя е приета в частен университет с пълна стипендия. Мигновено Фериа става център на внимание за горните курсове в университета. Включително и за Емир, който е богат и красив плейбой! Носейки дрехите на своите богати съседи, Фериа изглежда на външен вид богата, но до кога ще може да поддържа имиджа на заможна млада дама?

 

 

Чети и: „Линкълн” с най-много номинации за Оскар

 

 

Красивата дъщеря на портиера ще се отдалечи от света, на който принадлежи, навлизайки във фалшив свят, който самата тя си построява и е негова принцеса. Уви, този нов свят ще погълне не само нея, но и семейството й. Освен това, борбата в реалния живот довежда до сблъсък с майка й, от който връщане назад няма.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV