Ангел и Моисей влизат "Срещу новините"

 

Има ли смисъл да се емигрира по време на криза?

 

 

Библейска събота очаква зрителите на БНТ1. На гости в шоуто „Срещу новините” ще бъдат новите любимци  на родната поп сцена Ангел и Моисей. Въпреки, че не спечелиха голямата награда в музикалния риалити формат, в който участваха, те завладяха сърцата на младото поколение.

 

 

Пред водещите Моисей ще разкрие кои са неговите десет божи заповеди за успех, а Ангел ще разкаже за най-новите им музикални мечти.

 

 

В студиото на предаването ще гостуват и д-р Анна Кръстева и Ангел Джамбазки, за да коментират една от най-важните теми за младите българи - има ли смисъл да се емигрира по време на криза.

 

 

Наскоро британският премиер Дейвид Камерън заяви, че след края на 2013 г. кабинетът предвижда допълнителни мерки, които да лишат българи и румънци от правото на социална и здравна помощ. Защо и България да не въведе ограничения за британците, които практикуват алкохолен туризъм у нас? За какво ни е да емигрираме и защо адвокати и банкови служители биха предпочели да сменят професията си и да берат ягоди на Острова?

 

 

Чети и: Нoв турски сериал тръгва по bTV

 

 

Има ли все още желаещи да емигрират в Испания и Гърция, чиито нива на безработица са по-високи от нашите – отговорите в сатиричното предаване на БНТ „Срещу новините” тази събота от 19:00часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV