Доника Ризова получи "Златното перо" на СБЖ

 

Журналистката беше наградена за предаването си "Медиите ON AIR"

 

 

Специалната награда на Съюза на българските журналисти - в категория "Телевизия", която Доника Ризова спечели  е най-високото отличие, присъждано от журналистическата гилдия у нас. Призът "Златното перо" бе връчен на церемония в сградата на СБЖ в София, от временно изпълняващия длъжността председател на Управителния съвет и главен секретар - Снежана Тодорова.

 

 

На събитието, СБЖ удостои посмъртно със "Златно перо" създателя на емблематичното "Добро утро" по БНТ Александър Авджиев.
Лауреатите на престижното отличие се определят след номинации, направени от членове на СБЖ от цялата страна. След това те се обсъждат от комисия по избора, която определя и победителите.

 

 

Тази година бяха отличени още предаването "Референдум" на БНТ, "Булевард Демокрация" на радио Бургас, БНР, коментаторът на в. "Сега" Димитри Иванов и журналистическото дружество в Хасково (за отразяване на наводнението в с. Бисер).

 

 

Репортаж от церемонията и всички наградени ще можете да видите на 19 януари от 11 часа в предаването "Медиите ON AIR" по телевизия и радио Bulgaria ON AIR.

 

 

Чети и: Раздадоха Златните глобуси

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV