Българският футбол се завръща в национален ефир

 

Вечното дерби Левски–ЦСКА и битката за шампионската титла Само по TV7

 

 

TV7 сключи договор за правата по излъчването на мачовете от оставащите кръгове на Българското футболно първенство. Единствено зрителите на TV7 ще имат възможността да наблюдават на живо най-интригуващите двубои от родния шампионат, включително вечното дерби Левски-ЦСКА, битката за шампионската титла и местата, осигуряващи участие в евротурнирите.

 

 

TV7 и News7 ще предложат на българските запалянковци висококачествено заснемане, експертни коментари и анализи и различни гледни точки. Програмата предвижда по три мача на всеки кръг. По отразяването в коментарните студиа и на живо от стадионите ще работи спортният отдел на TV7, начело с Миляна Велева, в който фигурират доказани професионалисти с опит не само в българското, но и в други европейски първенства.

 

 

Анализи и прогнози феновете на най-популярния спорт ще могат да намерят и в спортното шоу на TV7 “Пред банята”. В момента TV7 е и единствената национална телевизия, която предава мачове от италианското Калчо. Телевизията ще предава и мачовете от световната лига по волейбол и европейските първенства за мъже и жени.

 

 

“TV7 подаде ръка на българския футбол и ще го извади от информационното затъмнение, в което беше изпаднал. При отразяването и заснемането на мачовете ще следваме световните стандарти. Големите двубои като Левски-ЦСКА ще бъдат показвани, ако е необходимо, и с 20 камери. Ще направим революция и с още нещо: футболните двубои ще бъдат излъчвани в HD-качество. Миналата година вече показахме на българската публика, че можем да развием този продукт. Целите ни са дългосрочни. Искаме да направим, с помощта на футболните клубове, шампионат, който ще повишава своето качество във всяко едно отношение”, коментира Николай Бареков, изпълнителен директор TV7, News7 и Super 7.

 

 

Чети и: Когато падне мрак

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV