Предстояща премиера: G.I.Joe: Ответен удар

 

Брус Уилис и Дуейн „Скалата“ Джонсън в зрелищен 3D екшън

 

 

"G.I.Joe: Оветен удар" 3D е вторият филм за американските екшън герои от специален правителствен отряд, в който ще се изявят истински майстори в жанра като Дуейн „Скалата“ Джонсън („Бързи и яростни: Удар в Рио“) и Брус Уилис („Looper: Убиец във времето“).

 

 

В екипа на продукцията се завръщат и две от емблематичните лица за първия филм "G.I.Joe: Изгревът на кобра“, излязал през 2009 г. В ролята на капитан Дюк Хаузър ще видим отново Чанинг Тейтъм („Внедрени в час“; „Професия: Стриптизьор“), а в ролята на смъртоносния Storm Shadow  се завръща южнокореецът Бьонг-Хън Лий. В актьорския състав са още Уолтън Гогинс („Джанго без окови“), музикантът РЗА („Следващите три дни“) и Ейдриен Палики в ролята на Лейди Джей („Легион“).

 

 

 

 

Начело на екипа, заснел "G.I.Joe: Оветен удар", е  Джон М. Чу, а продуценти са двама от доказаните познавачи на екшън жанра - Лоренцо ди Бонавентура и Брайън Голднър („Трансформърс“; „G.I.Joe: Изгревът на кобра“). През 2012 г., когато е заснет филма, създателите му единодушно решават "G.I.Joe: Оветен удар" да се появи в киносалоните в 3D формат, за да демонстрира по най-зрелищния начин впечатляващите бойни сцени във филма.

 

 

Всички зрители могат да се убедят, че това решение е било правилно още този петък, като гледат приключенското фентъзи „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“, също на „Парамаунт“ студио. Непосредствено преди всяка 3D прожекция на филма у нас ще бъде показан ексклузивен 4-минутен откъс от „G.I.Joe: Оветен удар“.

 

 

Чети и: Зарови сърцето ми в Ундид Ний

 

 

Вдъхновен от едноименните герои на Hasbro, "G.I.Joe: Оветен удар" отново въвлича смелчагите от отряда в битка срещу смъртния им враг Кобра. Освен срещу тази опасност хората от екипа на Roadblock (Дуейн Джонсън) са принудени да се изправят и срещу заплаха от правителството, което застрашава самото им съществуване.

 

 

Официалната световна и българска премиера на "G.I.Joe: Оветен удар" е на 29 март 2013 г. в 3D кината.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Актоьрът е И Бьонг Хон

Още Кино & TV