"Гласът на България" стартира на 11-ти февруари

 

Вторият сезон на формата ще изненада с невероятни таланти и истинско състезание на журито за всеки един от тях

 

 

Дългоочакваният втори сезон на музикалното шоу „Гласът на България” стартира в ефира на bTV на 11-ти февруари. Тази година състезанието, в което единствено гласът има значение, ще бъде още по-завладяващо, а надпреварата за мечтаната титла ще се превърне в „личната битка” на 4 доказани имена на музикалната сцена: Данчо Караджов, Преслава, Вики Терзийска и Миро.

 

 

Кой от треньорите ще открие „Гласът” и ще го превърне в „Гласът на България”?

 

 

 

 

Задачата им няма да бъде никак лесна, защото според уникалното за този формат правило те ще трябва да изберат талантите в своя отбор без да ги виждат, само и единствено по качествата на техния глас.

 

 

„Гласът на България” се реализира по един от най-успешните формати на Talpa Media, основана от световноизвестния продуцент Джон де Мол. Шоуто за вокални таланти е реализирано в над 40 държави, като навсякъде постига огромен успех. През 2011 г. “Гласът на България” доказа, че е най-позитивният и обичан от зрителите ТВ музикален формат, и водени от това, участниците във втория сезон са забележително талантливи.

 

 

Явилите се за прослушване кандидати са от 165 населени места от цяла България, на възраст между 16 и 66 години, хора, реализиращи се не само в сферата на музиката. Между  допуснатите до участие в шоуто има сладкар, строителен инженер, фризьор, пенсионер и много студенти и ученици.

 

 

 

 

Водещ на “Гласът на България” отново е атрактивният DJ Мартен Роберто. Негова е задачата да преведе състезанието през основните за формата етапи: „кастинги на тъмно”, „двубои” и „концерти на живо”.

 

 

Вторият сезон поднася на зрителите много интригуващи изненади, които ще направят битката за „Гласът на България” още по-оспорвана, а съревнованието между треньорите напълно непредвидимо. Като изненада се пази и името на ко-водещия, който ще проследява реакциите и емоциите на участниците по време на концертите на живо.

 

 

Най-добрите гласове ще се състезават не само за титлата „Гласът на България”, но и за специална награда, предоставена от bTV.

 

 

Продуцент на предаването е bTV, изпълнителен продуцент е bTV Studios, а творчески продуцент - „Седем осми”.

 

 

Чети и: Премиера: Една любов от новата вълна

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV